Seneste nyheder

Nyhedsbrev maj 2019

Dejligt let sommertøj.
Vi glæder os til lunere vejr og det lette tøj. På ginen til venstre en dejlig farverig bluse fra Soulmate, prisen er 400 kr. Den hvide nederdel er fra Brandtex og koster 300 kr. I midten også en bluse fra Soulmate, blusen er med V-udskæring og bindebånd ved hoften, prisen er 400 kr. Den rosa stumpebuks med hvid galon i siden er fra Peppercorn, prisen er 299 kr. Til højre igen en dejlig sommerbluse fra Soulmate, også denne bluse har bindebånd ved hoften og prisen er igen 400 kr. Den hvide capribuks er fra Peppercorn og prisen er 299 kr. 

 

 

Den flotte gule farve. 

Der er rigtig mange farver at vælge imellem i denne sæson, her nogle eksempler på den flotte gule farve. På ginen til venstre en tunika med 3/4 ærme fra One Two, prisen er  450 kr. Hertil en beige stumpebuks fra Bessie til 699 kr. I midten en klassisk hvid cowboy jakke fra Fransa, prisen er 500 kr. Den stribede sommerkjole er fra B.Young, prisen er kun 200 kr. På ginen til højre en ensfarvet bluse med et lille mønster fra B.Young, blusen koster 200 kr. Den blomstrede nederdel er også fra B.Young, den er gennemknappet, og i den nye længde, kvaliteten er let viscose, prisen er 400 kr. 

 

 

Dejlige røde og blå farver.
Der er også mange røde nuancer og de er altid flotte sammen med blå. Til venstre en bluse fra Fransa, blusen er mønstret på forstykket og ensfarvet blå på ryggen, prisen er 250 kr. Hertil en rød shorts fra Peppercorn til 299 kr. På ginen i midten en rød bluse fra Peppercorn, blusen har et fint motiv af kirsebær på forstykket, prisen er 200 kr. Den lyse blå stumpebuks er fra Bessie, kvaliteten er dejlig let så den passer fint til årstiden, prisen er 699 kr. På ginen til højre en let viscose bluse med et lille skød, blusen er fra Peppercorn og prisen er 299 kr. Hertil har vi sat en rød stumpebuks også fra Peppercorn,  buksen har en bred elastik i taljen, prisen er kun 199 kr. 

 

 

Sort/hvid også til sommer.

Det sort/hvide er måde klassisk og elegant også til sommer. På ginen til venstre en let bluse fra One Two. Der er printet et lille blankt mønster på blusen, prisen er 399 kr. Den stribede buks er fra B.Young, det er en buks med meget vidde i benene, en buks der kan bruges måde til hverdag og fest, prisen er 400 kr. I midten en sød enkel sommerkjole fra Peppercorn, kjolen er af bomuld og syet med lidt vidde i nederdelen, prisen er 250 kr. På ginen til højre en let viscose top fra B.Young. Toppen har V-udskæring måde for og bag, prisen er 150 kr. Den mønstrede buks er fra Fransa, igen en dejlig let og luftig buks der passer fint til årstiden, buksen koster 300 kr. 

 

 

 

 

Nyhedsbrev april 2019

Dejlige lyse farver.
Vi har fået rigtig meget dejligt forårs tøj i butikkerne. På ginen til venstre bluse og buks fra Fransa, blusen har elastik nederst og en bred blonde ned midt ad ryggen, prisen er 250 kr. Den mønstrede, smarte buks er i  7/8 dels længde, prisen er 500 kr. På ginen i midten er en klassisk blå cardigan fra Peppercorn til kun 200 kr. Kjolen er fra Fransa, den er mørk blå med små gule og lyse blå blomster, en skøn sommerkjole til 300 kr. På ginen til højre igen en bluse fra Fransa, det er en bluse der findes i 4 farve kombinationer til kun 200 kr. Buksen er  fra Bessie. det er en pirat buks i en dejlig let jeans kvalitet, prisen er 699 kr.

 

 

Lette kvaliteter til forår/sommer. 

På ginen til venstre en hvid sommer top fra Pep til kun 129 kr. Den lyse, lange buks er fra Bessie, det er model Signe som mange er glade for, igen en let kvalitet der passer til årstiden, prisen er 699 kr. Den gennem knappede tunika er fra 2-Biz. Tunikaen har 3/4 ærme og koster 599 kr. I midten bluse og shorts fra Brandtex. Blusen er mørk blå med et print på forstykket, prisen er 200 kr. Den blå og hvid stribede shorts har en rigtig god ben længde og prisen er 400 kr. På ginen til højre en flot top fra B.Young. Den er uden ærmer, har en lille krave og er gennem knappet, prisen er 300 kr. Den lette blå shorts er fra Peppercorn, den har elastik og bindebånd i taljen, prisen er 399 kr.  

 

 

Flere nye dejlige farver.
Der er så mange forskellig farver at vælge mellem, så der er noget til alle. På ginen til venstre en top fra B.Young i nye dejlige farver, prisen er 250 kr. Den blå lette jeans er fra Bessie, det er  7/8 dels længde, prisen er 799 kr. I midten en bomulds bluse med kobber print, blusen er fra Soulmate og koster 300 kr. Den lange lette buks fra B.Young er i samme print som toppen, så der er mulighed for at sætte det sammen som en buksedragt, prisen på buksen er 400 kr. På ginen til højre en dejlig let kimono fra Peppercorn,  prisen er 349 kr. En kimono er god til at sætte sammen med bukser, shorts, nederdele og kjoler. Kjolen vi har sat sammen med kimonoen er fra OneTwo, det er en helt enkel kjole uden ærmer, og med et fint farvespil i halsen prisen er 400 kr.  

 

 

Nyt fodtøj til forår og sommer.

Her et billede af dejlige sommer sandaler. Den sorte sandal til venstre er med mange tynde remme og små frynser på overstykket, prisen er 349 kr. Den næste i rækken er en lys beige sandal med elastik remme og lidt pailletter på overstykket, prisen er 399 kr. Den sorte slippers har også  lidt "glimmer",  her er det  på den ene rem, prisen er 199 kr. Den rosa sandal  er også  pyntet, her i form af en sølv rem og lidt nitter, prisen er 399 kr. Den sidste sandal i rækken er sort, men også den er pyntet med en smal sølv rem, prisen er 349 kr.  

 

 

 

Nyhedsbrev marts 2019

Friske grønne farver.
Vi har fået mange dejlige forårsfarver i butikkerne, her de grønne nuancer. Til venstre kjole fra Fransa i en flot grøn farve, kjolen har et lille ærme og prisen er 350 kr. Den hvide cowboy jakke er også fra Fransa prisen er 500 kr. I midten en let strik også fra Fransa blusen har 3/4 ærme og prisen er 300 kr. Den blå jeans er fra Peppercorn, en buks i 7/8 dels længde og prisen er 499 kr. Til højre en bluse fra Fransa, her er den vist i hvid, men den findes i flere farver prisen er 200 kr. Den mønstrede nederdel er også fra Fransa, den er i den nye længde og der er en flot flæsekant rundt om nederdelen prisen er 400 kr.  

 

 

Rosa - en dejlig forårsfarve. 

Her er den rosa farve sat sammen med grønne nuancer. Til venstre bluse fra 2-Biz, blusen er med lange ærmer der er afsluttet med en stribet ribkant, prisen er 599 kr. Den lange buks er fra OneTwo, farven er mørk oliven og prisen er 599 kr. I midten en let bluse med print på forstykket, blusen er fra B.Young og prisen er 250 kr. Pirat buks fra Bessie i en flot rosa farve, der er et lille vævet mønster i stoffet, prisen er 699 kr. Til højre en rosa bluse med lurex fra OneTow, prisen er 300 kr. Den lange smarte, mønstrede buks er fra Soulmate, der er mange fine farver i buksen så den kan sættes sammen med mange forskellige bluser, prisen er 700 kr.

 

 

Fra rosa til lyserød.
Der er mange nuancer inden for de forskellige farver, så der er mulighed for at vælge den farve man bedst kan lide. Til venstre en sød blomstret bomulds bluse fra Fransa prisen er 150 kr. Den blå  jeans er fra Bessie buksen er 7/8 dels længde og der er fine små sten ved lommerne prisen er 799 kr. I midten en skøn bomulds strik med lange ærmer, blusen er fra Fransa og prisen er 300 kr. Den lyse buks er fra Bessie, det er den velkendte model Signe, som er meget populær - prisen er 699 kr. Til højre en sød forårskjole med et lille ærme, kjolen er fra Fransa og prisen er 350 kr. Den lyse blå, lette blazer er fra Fransa prisen er 299 kr. 

 

Nyt fodtøj til forår og sommer.

Her et billede af det fodtøj vi allerede har fået leveret. Bagerst til venstre en grå meget let sko der ser ud som om men har en lille sok på i samme materiale prisen er 299 kr. I midten en lækker comfort  sko med små elastikker i siderne prisen er 389 kr. Den beige sandal med små sten og elastikker i siderne koster 399 kr. Forrest en let sandal med tåsplit, den fåes i 3 farver der alle er med "glimmer" sort - sølv og guld prisen er 99 kr. 

 

 

Nyhedsbrev februar 2019

Forårsfornemmelser.
Nu kommer de lyse farver og lette kvaliteter. På ginen til venstre en lys grå bluse med gult print, blusen er fra Fransa og prisen er 300 kr. Den blå jeans er fra Bessie, det er den populære model Signe, her i en let forårs kvalitet, prisen er 699 kr. I midten en bluse fra 2-Biz, den har sorte striber i siderne og fast kant nederst, prisen er 399 kr. Den sorte nederdel er også fra 2-Biz, det er en dejlig let kvalitet, prisen er 599 kr. På ginen til højre en bluse fra OneTwo, det er den nye flotte lilla/syren farve som vi skal se i dette forår, prisen er 449 kr. Den blå buks er fra Bessie, den har en fin detalje med en satin kant på lommen, prisen er 799 kr.  

 

Dejlige lyse farver. 

Til venstre en rosa, let strik fra Fransa, blusen har V-udskæring og  en lille blonde i udskæringen, prisen er 300 kr. Den blå jeans er fra Peppercorn. Det er en buks med lige ben, prisen er 449 kr. På ginen i midten en let ciffon bluse fra Soulmate. Farven er svag rosa og blusen er pyntet med flæser i udskæringen og ved ærmerne, prisen er 500 kr. Igen en jeans, men en lysere vask buksen er fra B.Young og den har en smart mørk blå galon ned af sidesømmen, prisen er 500 kr. På ginen til højre en mørk blå, mønstret strik fra Fransa, prisen er 250 kr. Den smarte, blå buks er også fra Fransa. Det er en buks med meget vidde i benene, og der er to brede striber i siderne, en hvid og en rosa, der er også en høj slids i buksebenene, prisen er 350 kr.  

 

 

Det vrimler med nyt forårs tøj.
Til venstre bluse og buks fra Soulmate, det er samme print så du har mulighed for at lave et helt sæt, men også skille det ad og bruge det sammen med andre ting, blusen koster 399 kr. og buksen koster 700 kr. I midten bluse og buks fra 2-Biz. Blusen har 3/4 ærme og mange dejlige farver der passer flot ind i forårs farverne, prisen er 499 kr. Den lyse rosa lærreds buks har lynlås detaljer ved lommerne, prisen er 699 kr. På ginen til højre en smart kjole fra Soulmate. Stoffet er en helt let mess-kvalitet, så derfor er der en sort underkjole med. Kjolen er skåret over med en lav talje og nederdelen er rynker svagt til, en flot kjole til festlige lejligheder, men hvis du sætter en cow-boy jakke til kan den også bruges i hverdagen, prisen er 600 kr.  

 

 

Nye lette strik fra Skovhuus.

Her et lille udvalg af de nye forårs strik fra Skovhuus. Øverst til venstre en coral farvet bluse med et lille mønster, blusen har 3/4 ærme og prisen er 499 kr. Blusen øverst til højre har vi i både coral og lys blå, denne model har også 3/4 ærmer og prisen er 499 kr. Blusen forrest til venstre er ensfarvet beige med  mønster strik på forstykket  og på ærmerne, kvaliteten er 100% økologisk bomuld og prisen er 599 kr. Den sidste bluse på billedet er med korte ærmer. Den er hvid med et lille blåt stribe mønster prisen er 399 kr.

 

Nyhedsbrev januar 2019.

Januar udsalg.
Vinterudsalget begynder torsdag den 10. januar fra kl. 8.00 til kl. 17.30. Men vi er - som vi plejer - klar med næsten alt mærket ned fra onsdag først på eftermiddagen, så du har mulighed for at komme til udsalg om eftermiddagen før det rigtig går i gang.
Til venstre en bluse fra Soulmate nedsat fra 399 kr. til 199 kr. Den blå buks er fra Bessie - før 799 kr. nu 449 kr. I midten en frakke fra Fransa, den findes i blå og sort - før 800 kr. nu  400 kr. Strik fra B.Young findes i sort og rosa nedsat fra 300 kr. til 150 kr. Den mønstrede buks er fra Soulmate førpris 699 kr. nu 399 kr. Til højre en sort bluse fra Fransa nedsat fra 250 kr. til 175 kr. Den blomstrede buks er fra One Two nedsat fra 449 kr. til 229 kr. 
Der er også sko, støvler og undertøj på udsalg, både nogle sæt fra Triumph og fra Trofé, så kom ind og kig og gør en god handel.

Kjole, bluser og buks på udsalg. 

Til venstre 3 dele fra OneTwo. Den sorte kimono er nedsat fra 499 kr. til 249 kr. Leopard printet bluse med sort flæse er nedsat fra 449 kr. til 199 kr. Lang buks i samme mønster er nedsat fra 450 kr. til 199 kr. I midten off-white bluse fra Soulmate, førpris 500 kr. nu 300 kr. Den sorte buks med lidt svaj i benene er fra 2-Biz, nedsat fra 699 kr. til 299 kr. Til højre en leopard printet kjole fra Brandtex førpris 699 kr. nu 349 kr.  

 

 

Mere udsalg.
Til venstre en lækker blød bluse fra Pep førpris 349 kr. nu 179 kr. Den let mønstrede nederdel er fra Bessie nedsat fra 599 kr. til 399 kr.  I midten en lang strik fra Brandtex nedsat fra 600 kr. til 350 kr. Hertil en mønstret buks fra Bessie førpris 699 kr. nu 399 kr. Til højre en olivengrøn cardigan fra Soulmate nedsat fra 299 kr. til 149 kr. Den blomstrede skjorte er også fra Soulmate den er nedsat fra 500 kr. til 250 kr. Igen en let mønstret buks fra Bessie førpris 799 kr. nu 499 kr.

 

 

Sidste udsalgs opstilling.

Til venstre en bluse med flæse på ærmerne, findes i blå og sort, blusen er fra B.Young nedsat fra 300 kr. til 125 kr. Den ternede buks har elastik i taljen, den er fra OneTwo nedsat fra 399 kr. til 199 kr. I midten en lang cardigan/let jakke fra Fransa, førpris 400 kr. nu 200 kr. Den sorte kjole med lange ærmer er fra OneTwo den er nedsat fra 499 kr. til 299 kr. Til højre en velour bluse fra B.Young den findes i petrol og sort førpris 250 kr. nu 100 kr. Den mønstrede buks er fra Bessie, den er nedsat fra 799 kr. til 499 kr.