Nyhedsbrev maj 2019

Nyhedsbrev maj 2019

Dejligt let sommertøj.
Vi glæder os til lunere vejr og det lette tøj. På ginen til venstre en dejlig farverig bluse fra Soulmate, prisen er 400 kr. Den hvide nederdel er fra Brandtex og koster 300 kr. I midten også en bluse fra Soulmate, blusen er med V-udskæring og bindebånd ved hoften, prisen er 400 kr. Den rosa stumpebuks med hvid galon i siden er fra Peppercorn, prisen er 299 kr. Til højre igen en dejlig sommerbluse fra Soulmate, også denne bluse har bindebånd ved hoften og prisen er igen 400 kr. Den hvide capribuks er fra Peppercorn og prisen er 299 kr. 

 

 

Den flotte gule farve. 

Der er rigtig mange farver at vælge imellem i denne sæson, her nogle eksempler på den flotte gule farve. På ginen til venstre en tunika med 3/4 ærme fra One Two, prisen er  450 kr. Hertil en beige stumpebuks fra Bessie til 699 kr. I midten en klassisk hvid cowboy jakke fra Fransa, prisen er 500 kr. Den stribede sommerkjole er fra B.Young, prisen er kun 200 kr. På ginen til højre en ensfarvet bluse med et lille mønster fra B.Young, blusen koster 200 kr. Den blomstrede nederdel er også fra B.Young, den er gennemknappet, og i den nye længde, kvaliteten er let viscose, prisen er 400 kr. 

 

 

Dejlige røde og blå farver.
Der er også mange røde nuancer og de er altid flotte sammen med blå. Til venstre en bluse fra Fransa, blusen er mønstret på forstykket og ensfarvet blå på ryggen, prisen er 250 kr. Hertil en rød shorts fra Peppercorn til 299 kr. På ginen i midten en rød bluse fra Peppercorn, blusen har et fint motiv af kirsebær på forstykket, prisen er 200 kr. Den lyse blå stumpebuks er fra Bessie, kvaliteten er dejlig let så den passer fint til årstiden, prisen er 699 kr. På ginen til højre en let viscose bluse med et lille skød, blusen er fra Peppercorn og prisen er 299 kr. Hertil har vi sat en rød stumpebuks også fra Peppercorn,  buksen har en bred elastik i taljen, prisen er kun 199 kr. 

 

 

Sort/hvid også til sommer.

Det sort/hvide er måde klassisk og elegant også til sommer. På ginen til venstre en let bluse fra One Two. Der er printet et lille blankt mønster på blusen, prisen er 399 kr. Den stribede buks er fra B.Young, det er en buks med meget vidde i benene, en buks der kan bruges måde til hverdag og fest, prisen er 400 kr. I midten en sød enkel sommerkjole fra Peppercorn, kjolen er af bomuld og syet med lidt vidde i nederdelen, prisen er 250 kr. På ginen til højre en let viscose top fra B.Young. Toppen har V-udskæring måde for og bag, prisen er 150 kr. Den mønstrede buks er fra Fransa, igen en dejlig let og luftig buks der passer fint til årstiden, buksen koster 300 kr.