Nyhedsbrev april 2019

Nyhedsbrev april 2019

Dejlige lyse farver.
Vi har fået rigtig meget dejligt forårs tøj i butikkerne. På ginen til venstre bluse og buks fra Fransa, blusen har elastik nederst og en bred blonde ned midt ad ryggen, prisen er 250 kr. Den mønstrede, smarte buks er i  7/8 dels længde, prisen er 500 kr. På ginen i midten er en klassisk blå cardigan fra Peppercorn til kun 200 kr. Kjolen er fra Fransa, den er mørk blå med små gule og lyse blå blomster, en skøn sommerkjole til 300 kr. På ginen til højre igen en bluse fra Fransa, det er en bluse der findes i 4 farve kombinationer til kun 200 kr. Buksen er  fra Bessie. det er en pirat buks i en dejlig let jeans kvalitet, prisen er 699 kr.

 

 

Lette kvaliteter til forår/sommer. 

På ginen til venstre en hvid sommer top fra Pep til kun 129 kr. Den lyse, lange buks er fra Bessie, det er model Signe som mange er glade for, igen en let kvalitet der passer til årstiden, prisen er 699 kr. Den gennem knappede tunika er fra 2-Biz. Tunikaen har 3/4 ærme og koster 599 kr. I midten bluse og shorts fra Brandtex. Blusen er mørk blå med et print på forstykket, prisen er 200 kr. Den blå og hvid stribede shorts har en rigtig god ben længde og prisen er 400 kr. På ginen til højre en flot top fra B.Young. Den er uden ærmer, har en lille krave og er gennem knappet, prisen er 300 kr. Den lette blå shorts er fra Peppercorn, den har elastik og bindebånd i taljen, prisen er 399 kr.  

 

 

Flere nye dejlige farver.
Der er så mange forskellig farver at vælge mellem, så der er noget til alle. På ginen til venstre en top fra B.Young i nye dejlige farver, prisen er 250 kr. Den blå lette jeans er fra Bessie, det er  7/8 dels længde, prisen er 799 kr. I midten en bomulds bluse med kobber print, blusen er fra Soulmate og koster 300 kr. Den lange lette buks fra B.Young er i samme print som toppen, så der er mulighed for at sætte det sammen som en buksedragt, prisen på buksen er 400 kr. På ginen til højre en dejlig let kimono fra Peppercorn,  prisen er 349 kr. En kimono er god til at sætte sammen med bukser, shorts, nederdele og kjoler. Kjolen vi har sat sammen med kimonoen er fra OneTwo, det er en helt enkel kjole uden ærmer, og med et fint farvespil i halsen prisen er 400 kr.  

 

 

Nyt fodtøj til forår og sommer.

Her et billede af dejlige sommer sandaler. Den sorte sandal til venstre er med mange tynde remme og små frynser på overstykket, prisen er 349 kr. Den næste i rækken er en lys beige sandal med elastik remme og lidt pailletter på overstykket, prisen er 399 kr. Den sorte slippers har også  lidt "glimmer",  her er det  på den ene rem, prisen er 199 kr. Den rosa sandal  er også  pyntet, her i form af en sølv rem og lidt nitter, prisen er 399 kr. Den sidste sandal i rækken er sort, men også den er pyntet med en smal sølv rem, prisen er 349 kr.