Nyhedsbrev april 2018

Nyhedsbrev april 2018

Friske forårsfarver.
Til venstre en super sød top fra Soulmate, den er hvid med et flot blomster print og en fin flæse på forstykket, prisen er 399 kr. Fra 2-Biz en dejlig anvendelig cowboy nederdel til 599 kr. I midten en let viscose bluse fra B.Young til kun 200 kr. Den blomstrede shorts er fra Fransa, der er en slå-om detalje på forstykket så det ser ud som en nederdel, prisen er 350 kr. Til højre en bluse i A-facon fra Soulmate, den er med 3/4 ærme, broderi på ærmet og et bindebånd nederst på ærmet, prisen er 499 kr. Den lyse blå jeans er fra Bessie, den har fuld længde, men der er selvfølgelig mulighed for at lave et lille opsmøg på buksebenene, prisen er 699 kr.

 

 

 

 

Det elegante sort - hvide.

Til venstre en flot og elegant kjole fra Brandtex, snittet og det stribede stof gør, at der kommer nogle fine detaljer på kjolen, prisen er 899 kr. Den hvide, kortærmede kjole i midten er fra Pep. Stoffet er broderi angles, så selvfølgelig er kjolen med foer,  prisen er 499 kr. Til højre jakke og kjole fra Brandtex. Jakken har et lille revers og lynlås lukning, prisen er 700 kr. Den mønstrede kjole er med elastik i taljen, det  lette stof falder fint ud over elastikken så det ligner et 2-delt sæt, prisen for kjolen er 700 kr.  

 

 

 

 

 

 

Flotte rosa og army farver.
Til venstre en hvid top med blomsterprint i rosa og army farver, toppen er fra Soulmate og koster 349 kr. Hertil har vi sat en mørk army-farvet stumpebuks med smarte lomme detaljer, buksen er fra Soulmate, prisen er 699 kr. I midte en army-farvet, let cardigen fra Soulmate til 299 kr. Den rosa top er fra Pep og prisen er kun 129 kr. Den lange printede buks er også fra Soulmate. Det er samme print som toppen til venstre, så det er muligt at lave et sæt i samme print, prisen for buksen er 499 kr. Til højre en mønstret bluse med en lille flæse ved ærmet, blusen er fra Pep, prisen er 349 kr. Den rosa buks er fra Soulmate, længden på buksen er 7/8 - en dejlig forårsbuks til 699 kr.   

 

 

 

15% rabat på Bessie

Hele uge 18 fra mandag den 30. april til lørdag den 5. maj giver vi 15% rabat på Bessie,  det gælder alle styles, dog ikke i forvejen nedsatte styles - i annoncen står fra onsdag, men for vore modtagere af nyhedsbrevet gælder det fra mandag. 
Bessie Jeans er et dansk brand, der får produceret alle deres produkter på egen fabrik i Italien. 
Kender du ikke allerede Bessie, så er her en god mulighed for at prøve en kvalitets jeans med mange forskellige modeller og pasformer, så der er sikkert også en der passer dig. Vi har et kæmpe udvalg i Bessie jeans - sikkert det største udvalg på Fyn