Nyhedsbrev marts 2019

Nyhedsbrev marts 2019

Friske grønne farver.
Vi har fået mange dejlige forårsfarver i butikkerne, her de grønne nuancer. Til venstre kjole fra Fransa i en flot grøn farve, kjolen har et lille ærme og prisen er 350 kr. Den hvide cowboy jakke er også fra Fransa prisen er 500 kr. I midten en let strik også fra Fransa blusen har 3/4 ærme og prisen er 300 kr. Den blå jeans er fra Peppercorn, en buks i 7/8 dels længde og prisen er 499 kr. Til højre en bluse fra Fransa, her er den vist i hvid, men den findes i flere farver prisen er 200 kr. Den mønstrede nederdel er også fra Fransa, den er i den nye længde og der er en flot flæsekant rundt om nederdelen prisen er 400 kr.  

 

 

Rosa - en dejlig forårsfarve. 

Her er den rosa farve sat sammen med grønne nuancer. Til venstre bluse fra 2-Biz, blusen er med lange ærmer der er afsluttet med en stribet ribkant, prisen er 599 kr. Den lange buks er fra OneTwo, farven er mørk oliven og prisen er 599 kr. I midten en let bluse med print på forstykket, blusen er fra B.Young og prisen er 250 kr. Pirat buks fra Bessie i en flot rosa farve, der er et lille vævet mønster i stoffet, prisen er 699 kr. Til højre en rosa bluse med lurex fra OneTow, prisen er 300 kr. Den lange smarte, mønstrede buks er fra Soulmate, der er mange fine farver i buksen så den kan sættes sammen med mange forskellige bluser, prisen er 700 kr.

 

 

Fra rosa til lyserød.
Der er mange nuancer inden for de forskellige farver, så der er mulighed for at vælge den farve man bedst kan lide. Til venstre en sød blomstret bomulds bluse fra Fransa prisen er 150 kr. Den blå  jeans er fra Bessie buksen er 7/8 dels længde og der er fine små sten ved lommerne prisen er 799 kr. I midten en skøn bomulds strik med lange ærmer, blusen er fra Fransa og prisen er 300 kr. Den lyse buks er fra Bessie, det er den velkendte model Signe, som er meget populær - prisen er 699 kr. Til højre en sød forårskjole med et lille ærme, kjolen er fra Fransa og prisen er 350 kr. Den lyse blå, lette blazer er fra Fransa prisen er 299 kr. 

 

Nyt fodtøj til forår og sommer.

Her et billede af det fodtøj vi allerede har fået leveret. Bagerst til venstre en grå meget let sko der ser ud som om men har en lille sok på i samme materiale prisen er 299 kr. I midten en lækker comfort  sko med små elastikker i siderne prisen er 389 kr. Den beige sandal med små sten og elastikker i siderne koster 399 kr. Forrest en let sandal med tåsplit, den fåes i 3 farver der alle er med "glimmer" sort - sølv og guld prisen er 99 kr.