Nyhedsbrev februar 2018

Nyhedsbrev februar 2018

Blå og rød - er altid flotte farver.
På ginen til venstre er en rød bluse med et lille sølv print, blusen har kort ærme, er fra 2-Biz og koster 399 kr. Den blå jakke er fra Pep. En dejlig, let vatteret forårs jakke til 399 kr. Den blå jeans er fra Bessie, det er den populære model Signe som koster 799 kr. I midten en sød kort tunika fra Fransa, den er off-white i bunden og med et lille blomster mønster i røde og blå nuancer, prisen er 250 kr. Den blå frakke er også fra Fransa, den koster 500 kr. Hertil igen en jeans fra Bessie til 799 kr. Til højre en bluse fra 2-Biz, den har kort ærme og nogle skønne farver, prisen er 399 kr. Den klassiske blå cardigan er fra B.Young og den koster kun 200 kr. Den blå buks er fra 2-Biz, den har en fin detalje med nogle knapper ved lommerne, en rigtig smart buks til 799 kr.  

 

 

 

Lette cardigan og jakker.

Til venstre en mørk blå bluse med et påsyet motiv i blonde, den er fra Fransa og koster 200 kr. Den lyseblå cardigan er også fra Fransa, en dejlig let kvalitet til 350 kr. Den blå buks med en lille, tynd stribe er fra B.Young, den koster 400 kr. I midten en bluse fra Fransa med kort ærme, prisen er 300 kr. Den mørke blå cardigan er også fra Fransa, den koster 400 kr. Den sand farvede lærreds buks er fra 2-Biz, prisen er 699 kr. På ginen til højre en ensfarvet T-shirt fra B.Young, den koster kun 150 kr. Den smarte printede
jakke/cardigan er fra Pep, prisen er 399 kr. Den lyse blå jeans er også fra Pep, den er med stretch og det er en lækker blød kvalitet, den koster 449 kr.  

 

 

 

 

 

Tern og rosa farver
Nu skal vi se tern igen. Til venstre en flot ternet blazer fra 2-Biz til 799 kr. Under blazeren en rosa T-shirt med motiv fra Soulmate, den koster 299 kr. Den sorte leggins-buks med den smarte stribe er også fra Soulmate, prisen er 499 kr. I midten en fin off-white bluse med blonde ærmer fra Pep, prisen er 349 kr. Den rosa cardigan er fra Soulmate, den koster 499 kr. Den ternede buks er fra 2-Biz, det er samme tern som blazeren, så det kan bruges som sæt , prisen på buksen er 699 kr. Til højre bluse og buks fra Soulmate. Blusen har nogle rigtig skønne farver, ribkanter med lurex og kvaliteten er viscose, prisen er 399 kr. Buksen i den flotte rosa farve er en super smart forårs buks, den er 7/8 dels længde og prisen er 699 kr.

 

 

Smarte forårs jakker

Her er 2 smarte forårs jakker fra Pep. Jakkerne er vatterede og de er vendbare, det vil sige at man har to jakker i èn. Jakken er ensfarvet på den ene side og mønstret på den anden, den  fåes i 2 farver: army og blå. Jakken har lommer både på den ensfarvede og den mønstrede side og der er selvfølgelig ikke nogle synlige sømme. Prisen for jakke er kun 499 kr.